Politica de retur

Produsele comercializate pe acest site au o garanție de 30 de zile, începând de la data primirii produsului. Toate produsele comercializate pe acest site se supun conditiilor de garantie legala de conformitate. Pentru a beneficia de garanție, produsele trebuie să fie însoțite de factura fiscala emisă de SC RAIMAR PERSONALIZATION SRL (operatorul site-ului raimar-personalization.ro).

Garanția este acordată produselor utilizate conform destinației acestora. Eventualele defecte aparute prin utilizarea neconformă cu destinația produsului nu vor fi acoperite de garanție.

Produsul oferit la schimb în cazul unui retur pentru garanție va fi identic cu cel comandat inițial. Dăcă același produs (și aceeași marime) nu mai este disponibil, se poate alege orice alt produs, eventuala diferență de preț dintre produsul returnat și produsul nou ales fiind suportată de client.

Conform legii, produsele pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Produsele vor fi returnate în aceeași stare în care au fost primite, fără a prezenta urme de uzură sau/și deteriorare.

Returul va fi anunțat telefonic sau prin e-mail. Clientul poate returna produsul prin orice metodă de transport dorește, costul transportului fiind suportat de client.

raimar-personalization.ro poate chema curierul la adresa indicată de dumneavoastră și tot ce aveți de făcut este să pregătiți produsul pentru a fi ridicat de către curier. Prețul transportului diferă în funcție de localitatea de domiciliu și de compania de curierat aleasă.

Plata transportului pentru retur se facturează fie la următorul produs comandat, în cazul unui schimb de produse, fie se deduce din suma pe care raimar-personalization.ro trebuie să v-o ramburseze în cont, în cazul unui retur.

Suma aferentă returului va fi virată prin transfer bancar în contul indicat de client în maximum trei zile lucrătoare de la primirea returului.

În cazul în care se dorește schimbarea unui produs, suma de plată aferentă returului poate fi folosită pentru achitarea altui produs.

În cazul în care articolul nou achiziționat are un preț mai mare decât prețul articolului returnat, diferența va fi achitată integral de către cumpărător.

Dacă produsul nou ales are un preț mai mic decât al produsului returnat, diferența va fi înapoiată clientului. Diferența ce urmează a fi returnată va fi virată prin transfer bancar în contul indicat de client în maximum trei zile lucrătoare de la returul produselor.