Despre noi

RaiMar Personalization s-a născut dintr-o idee: aceea de a realiza cadouri originale, personalizate, de a oferi o experiență cu totul nouă prietenilor noștri, dar mai ales de la un copil drag echipei noastre-Raisa Maria, care atunci avea doar un anișor și care a dat numele firmei.

Ne dorim să arătăm implicare și energie asemenea unui copil însetat de cunoaștere, dornic de a oferi bucurie. În același timp, vrem să ne poziționăm ca o echipă profesionistă, dedicată, cu idei originale, care este în plină dezvoltare și care se adaptează vremurilor și nevoilor clienților ei.

Raimar Personalization a apărut odată cu locația fizică din Galeria Auchan – Militari Shopping Center, la început de aprilie 2015 și de atunci și-a triplat numărul de angajați, și-a dublat veniturile, a crescut de patru ori volumul investițiior și și-a schimbat de 2 ori locația în interiorul Galeriei Auchan.

Acum, magazinul nostru poate fi găsit în zona Food Court și pe Facebook și Instagram, sub numele de RaiMar Militari sau Raimar Personalization.

RaiMar Personalization oferă servicii de editare și printare, gravură, servicii de copiere chei și realizare ștampile. Principala activitate o constituie, însă, comercializarea de cadouri personalizate.

În prezent, echipa RaiMar Personalization are 7 membri:

Andreea, Administratorul rațional, care asigură buna administrare a firmei.

Adrian, Managerul inovator, care coordonează echipa și face planul de investiții în acord cu schimbarea mediuliui și a tehnicilor noi apărute în domeniu.

Cristi, Specialistul de Marketing creativ, care identifică cele mai bune metode de promovare, dar și cele mai creative căi pentru personalizare.

Sezghin, Art Director-ul original, care este atent la detalii și propune noi modele de grafică pentru personalizare; ii coordonează pe ceilalți membri ai echipei pe partea de grafică.

Iulian, Sales Managerul sociabil, care impune punctul de vedere al clientului, vede din perspectiva sa și realizează cu implicare cele mai frumoase cadouri personalizate.

Andrei, Sales Managerul pragmatic, care sesizează imediat oportunitățile și evidențiază clienților cele mai bune soluții de personalizare.

Iulia, PR-ul creativ și analitic, care monitorizează mediul online și competiția și identifică cele mai bune soluții pentru a promova transparent serviciile și produsele realizate; focusul principal este mulțumirea clienților și oferirea celei mai diversificate și creative game de cadouri personalizate.