Dacă vrei cu adevărat să-i impresionezi pe cei dragi, oferă-le cadou ceva special. Renunță la cadourile tradiționale și alege să marchezi emoția de a dărui prin realizarea unui cadou personalizat.

Ce înseamnă un cadou personalizat?

Înseamnă un obiect pe care să-l personalizezi cu o fotografie cu însemnătate personală, cu un text care să semnifice ceva pentru persoana căruia îi dăruiești cadoul, o idee pusă în practică, un moment funny, o situație haioasă sau un sentiment cu adevărat personal.

Astfel, poți realiza un tricou personalizat, o cană personalizată, o husă pentru telefon personalizată, un breloc pentru chei, o pernă personalizată, o ramă foto cu cele mai haioase momente, o halbă de bere sau un cristal personalizat.

Poți alege un tricou personalizat pentru ziua de naștere sau pentru o ieșire la iarbă verde de 1 mai, o cană personalizată pe care să i-o oferi unei prietene care s-a angajat de curând, un breloc de chei cu poza bebelușului pentru o proaspătă mămică, o pernă personalizată pentru iubitul tău sau o husă de telefon personalizată pentru prietena ta cea mai bună.

Dacă alegi să încununezi momentul promovarii unui prieten, îi poti face un cristal personalizat, un set de cărți de vizită sau o ștampilă pentru amicul care tocmai și-a înființat propria afacere.

Personalizează cu RaiMar cele mai frumoase momente și emoții și cu siguranță cadoul tău personalizat va fi apreciat!