Politica de confidențialitate

Accesarea https://raimar-personalization.ro/ implică acceptul utilizatorilor ca datele personale furnizate să fie procesate și păstrate de SC RAIMAR PERSONALIZATION SRL.

Pentru a putea comanda produse de pe acest site, este necesar ca utilizatorul să ofere anumite informații folosite pentru facturare, livrare și contact.

Aceste informații pot fi folosite și în scopuri statistice sau de marketing sau comunicare în limitele legislației în vigoare (campanii de remarketing, trimitere de newslettere, fidelizare etc.).

De asemenea, aceste informații pot fi folosite de o terță parte (companiile de curierat, procesatorii de plăți) pentru efectuarea și livrarea comenzilor. Mai exact, aceste companii sunt: Fan Courier (companie de curierat), Netopia Mobil Pay (procesator de plăți) și Mailchimp (serviciu newsletter).

Pentru serviciile de mai sus, datele colectate sunt: nume, adresă de e-mail, telefon și adresă fizică, cookies.

Aceste informații pot fi transmise autorităților, dăcă acest lucru va fi solicitat în cadrul legslației în vigoare. SC RAIMAR PERSONALIZATION SRL nu își asumă nicio răspundere pentru eventualele erori cauzate de neglijența utilizatorului privind confidențialitatea informațiilor contului său. În situația în care informațiile furnizate de utilizator sunt incorecte sau incomplete, ne rezervăm dreptul de a anula o eventuală comandă.

În cazul în care doriți excluderea datelor dumneavoastră personale din baza noastră de date, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail în acest sens pe adresa [email protected], cu textul „solicitare excludere date personale”, iar noi vom acționa în consecință.