Tricou roz deschis femei

60,00 lei

Pentru orice neclaritate, ne puteți suna la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • 0 lei
    • 20 lei
    • (maxim 128 Mo)
    • (maxim 128 Mo) 20 lei
SKU: TRdF Categorie:

Descriere

Culorile și semnificația lor ne influențează modul în care ne simțim și chiar modul în care acționăm. Culoarea roz deschis are puterea magică de a-l face pe cel ce o poartă să iubească lumea, fiind culoarea dragostei și, totodată, cea mai romantică și afectivă culoare. Așadar, având în vedere semnificația culorii roz deschis, e foarte important să știi să o integrezi la un eveniment special. Îți propunem noi unul: petrecerea burlăcițelor!

Petrecerea burlăcițelor este o ocazie care apare o singură dată în viața cuiva. Ce ar putea fi mai frumos decât să faci din această întâlnire una de neuitat cu un tricou personalizat care se potrivește stilului tău?

Nu uita! Există o regulă: atât viitoarea mireasă, cât și prietenele sale trebuie să poarte tricouri personalizate la marea petrecere a burlăcițelor. De ce? Pentru ca fotografiile să arate fabulos!

Poți personaliza tricoul cu numele domnișoarelor de onoare sau poți imprima o fotografie cu o poza amuzantă a viitorilor miri. Oricum ți-ai crea acest tricou roz deschis, îți va transforma cu siguranță petrecerea burlăcițelor într-una memorabilă!

Tricoul nostru este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni: de la mărimea XXS până la mărimea XXXL și este confecționat din 100% bumbac, fapt ce asigură libertate de mișcare, precum și confort. De asemenea, tricoul este fabricat de Fruit of the Loom, unul dintre cei mai mari producători și vânzători de îmbrăcăminte.