Tricou roșu copii

50,00 lei

Pentru orice neclaritate, ne puteți suna la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • (maxim 128 Mo)
    • (maxim 128 Mo) 20 lei
SKU: TRC Categorie:

Descriere

Fanii baschetului sunt recunoscuți printr-o piesă inconfundabilă: tricoul personalizat! Dacă iubești baschetul, să știi că sezonul nu se termină niciodată. RaiMar este site-ul perfect pentru a-ți crea un tricou cu echipa de baschet favorită! 

Competiția din liga de baschet va fi acerbă! Nu ar trebui să-ți individualizezi deja tricoul? Ai deja emblema echipei favorite pregătită? Pur și simplu selectezi din telefon/tabletă sau computer o fotografie și să o încarci sau să adaugi textul cu ajutorul căruia dorești să te faci remarcabil printre ceilalți fani!

Mai mult, dacă nu împărtășești această îndeletnicire cu unul dintre prietenii tăi, tricoul personalizat cu echipa favorită de baschet poate deveni un instrument util pentru crearea interacțiunilor sociale. 

Tricoul, confecționat din 100% bumbac moale, asigură respirabilitate și confort în momentul purtării. Lejeritatea este sporită de croiala regulată a modelului, garantând, în același timp, libertate de mișcare. 

Tricoul nostru este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni: de la 1-2 ani până la 14-15 ani și este fabricat de Fruit of the Loom, unul dintre cei mai mari producători și vânzători de îmbrăcăminte.