Tricou negru femei

60,00 lei

Pentru orice neclaritate, ne puteți suna la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • 0 lei
    • 20 lei
    • (maxim 128 Mo)
    • (maxim 128 Mo) 20 lei
SKU: TNF Categorie:

Descriere

Mamele doresc întotdeauna să-și sprijine copiii în tot ceea ce fac! Dacă micuțul tău vrea să devină fotbalist și deja joacă într-o echipă de fotbal, suntem bucuroși să îți oferim tricouri super stilate pentru ca tu să îi oferi micuțului tău sprijinul moral și încurajările de care are nevoie în timp ce dă totul pe teren.

Nu subestimați niciodată puterea tricourilor personalizate purtate de mămici pentru copiii lor, un gest simplu care spune o mie de cuvinte. Prezintă-te cu tricoul personalizat la următoarele jocuri ale fiului tău și urmărește ajunge un campion. Un pic de sprijin este cheia succesului, mai ales dacă drumul este lung, așa că nu mai sta pe gânduri și susține-ți fiul cu un tricou personalizat! De restul se ocupă RaiMar.

Tricoul nostru este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni: de la mărimea XXS până la mărimea XXXL și este confecționat din 100% bumbac, fapt ce asigură libertate de mișcare, precum și confort. De asemenea, tricoul este fabricat de Fruit of the Loom, unul dintre cei mai mari producători și vânzători de îmbrăcăminte.