Tricou galben copii

50,00 lei

Pentru orice neclaritate, ne puteți suna la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • (maxim 128 Mo)
    • (maxim 128 Mo) 20 lei
SKU: TGC Categorie:

Descriere

Toți copiii adoră desenele animate! Și copilul tău se numără printre ei? Fă-i o bucurie și personalizează-i un tricou cu personajul său preferat din desenele animate. RaiMar folosește o tehnologie de ultimă generație pentru ca tricoul micuțului tău să aibă cele mai frumoase culori. 

Copiilor le plac desenele animate și, ca părinte, cea mai mare preocupare este să-i facă să se simtă fericiți și împliniți. Multe dintre desenele animate se concetrează pe prietenie, pe sinceritate, pe știință, lucru care îl ajută pe copilul tău să își îmbunătățească abilitățile. Deci este o ocazie deosebită să îi împlinești visul de a purta un tricou colorat cu personajul preferat din desenele animate.

Tricoul, confecționat din 100% bumbac moale, asigură respirabilitate și confort în momentul purtării. Lejeritatea este sporită de croiala regulată a modelului, garantând, în același timp, libertate de mișcare. 

Tricoul nostru este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni: de la 1-2 ani până la 14-15 ani și este fabricat de Fruit of the Loom, unul dintre cei mai mari producători și vânzători de îmbrăcăminte.