Tricou albastru copii

50,00 lei

Pentru orice neclaritate, ne puteți suna la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • (maxim 128 Mo)
    • (maxim 128 Mo) 20 lei
SKU: TAlC Categorie:

Descriere

Versatilitatea unui tricou îl face potrivit pentru cele mai variate utilizări și în cele mai variate circumstanțe. Acesta este motivul pentru care tricoul, în general, este adesea cea mai exploatată piesă vestimentară atunci când vine vorba de personalizări.

De exemplu, atunci când copilul tău dorește să devină fotbalist și să se înscrie la o școală de fotbal, îi poți personaliza acest tricou albastru pentru a-l ajuta să își scoată în evidență personalitatea de luptător. Poți alege o fotografie care să-l inspire să ajungă un campion – poate chiar o fotografie cu o minge de fotbal sau, de ce nu, să-i creezi cu multă dragoste un text, pentru ca el să-și amintească mereu că ești sprijinul lui.

RaiMar oferă un serviciu de imprimare online ușor și fiabil, dar și o tehnologie de calitate, care atinge standarde înalte. 

Tricoul, confecționat din 100% bumbac moale, asigură respirabilitate și confort în momentul purtării. Lejeritatea este sporită de croiala regulată a modelului, garantând, în același timp, libertate de mișcare. 

Tricoul nostru este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni: de la 1-2 ani până la 14-15 ani și este fabricat de Fruit of the Loom, unul dintre cei mai mari producători și vânzători de îmbrăcăminte.