Tricou albastru bărbați

70,00 lei

Pentru orice neclaritate, ne puteți suna la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • 0 lei
    • 20 lei
    • (maxim 1 Go)
    • (maxim 1 Go) 20 lei
SKU: TAlB Categorie:

Descriere

Purtarea unui tricou personalizat te ajută să ieși în evidență în ceea ce privește stilul, mai ales la locul de muncă. Dacă te-ai gândit să-ți transformi un tricou obișnuit într-unul pe care poți adăuga logo-ul companiei la care lucrezi sau poate chiar sloganul, RaiMar este fix ceea ce cauți. Cu siguranță că și colegii te vor urma!

Frumusețea personalizării acestui tricou albastru rezidă din faptul că te poți diferenția în privința stilului, să fii ușor de recunoscut și, de ce nu, să îți modernizezi ținutele pe care le porți la locul de muncă.

De asemenea, se spune că cei care preferă culoarea albastru sunt extrem de încrezători, au tendințe perfecționiste și un autocontrol desăvârșit. Așadar, sunt atâtea motive să porți un tricou albastru personalizat la locul de muncă!

Tricoul este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni: de la mărimea S până la mărimea 5XL și este fabricat de Fruit of the Loom, unul dintre cei mai mari producători și vânzători de îmbrăcăminte.

Tricoul nostru este confecționat din 100% bumbac, care lasă pielea să respire. Tricoul prezintă  mâneci scurte, croială regulată și guler rotund, fapt ce garantează confort pe durata purtării.