Tricou alb femei

45,00 lei

Pentru orice neclaritate, ne puteți suna la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • 0 lei
    • 20 lei
    • (maxim 128 Mo)
    • (maxim 128 Mo) 20 lei
SKU: TAF Categorie:

Descriere

Cât de specială este iubita ta pentru tine? Ziua în care ai cunoscut-o cu siguranță a fost una dintre cele mai importante momente atât din viața ta, cât și din viața ei. Pentru că nonculoarea alb, din punct de vedere psihologic, reprezintă puritatea, inocența, pacea si liniștea sufletească, RaiMar îți oferă posibilitatea să îi creezi iubitei tale un tricou de excepție și să-i arăți cât de mult o iubești sub un fundal alb imaculat!

Cu ajutorul nostru, îi poți individualiza iubitei tale un tricou deosebit, căci trebuie doar să selectezi din telefon/tabletă sau computer o fotografie cu ea și să o încarci sau să adaugi textul cu ajutorul căruia îi transmiți sentimentele tale prețioase. 

Tricoul nostru este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni: de la mărimea XXS până la mărimea XXXL și este confecționat din 100% bumbac, fapt ce asigură libertate de mișcare, precum și confort. De asemenea, tricoul este fabricat de Fruit of the Loom, unul dintre cei mai mari producători și vânzători de îmbrăcăminte.

Arată-i cât de mult o iubești cu RaiMar!