Publicat pe

Top 5 tricouri pe care să le porți vara

Tricou soție extraordinară

Chiar dacă ești în cea mai mare parte a timpului la birou, poate ai întâlniri cu clienții și trebuie să te îmbraci office, cu siguranță te gândești la zecile de situații în care ar fi cel mai potrivit un tricou.

Tricou soție extraordinară

Fie că îl îmbraci în timpul liber sau că reușești să-l integrezi în ținută, tricoul este unul dintre cele mai preferate obiecte de vestimentație. Dar care sunt cele mai potrivite tricouri pe care să le porți vara?

  1. Tricoul alb, simplu – pentru că îl poți integra și în ținuta casual, poate fi elegant, se pretează atât pentru birou, cât și pentru ieșirile în oraș.

  2. Tricoul cu mesaje personalizate – în funcție de locul în care ești și de ocazie, poți alege să imprimi pe tricou un mesaj amuzant, un citat, o zodie, o replică de film etc.

  3. Tricoul colorat – atunci când încerci să dai culoare unei ținute de gri sau negru, de obicei la birou.

  4. Tricoul personalizat cu imagini – fie că este vorba despre trupa preferată sau despre o imagine obișnuită, tricourile cu poze sunt cele mai căutate.

  5. Tricoul tip maletă – atunci când temperaturile sunt ceva mai scăzute sau plouă, tricourile cu mânecă se pot asorta cu fusta sau pantalonul.

Iar dacă tricourile reprezintă principala piesă vestimentară, îți poți crea un stil propriu, iar diferența o fac mesajele personalizate.

Cred că vi s-a întâmplat de multe ori să vă treziți în autobuz că citiți mesajele de pe tricourile oamenilor. Majoritarea sunt neinspirate, însă există și mesaje care tratează filozofii de viață, care reprezintă personalități sau care sunt pur și simplu amuzante.

De ziua ta poți purta un tricou cu mesaj aniversar, îți poți personaliza tricoul cu poza copilului tău sau poți pune pe tricou motto-ul tău în viață.

Fie că alegi un tricou personalizat cu un mesaj amuzant, fie că porți un tricou aniversar de ziua ta, fie că vrei să-ți inscripționezi numărul fotfalistului preferat pe tricou, toate acestea spun ceva despre personalitatea ta. Practic, doar cu ajutorul unei piese vestimentare, îți poți impregna propriul stil.

Cele mai bune tricouri personalizate sunt cele din bumbac, alese de obicei și pentru că sunt comode, dar și pentru că păstrează mai mult timp mesajul intact pe tricou.

Cine spune că nu poți fi elegant cu un tricou? Creează-ți propiul stil cu mesajele personalizate incripționate pe tricou. Ce mai aștepți?