Stick usb 4 GB

50,00 lei

Pentru detalii suplimentare, sunați la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • (maxim 128 Mo)
SKU: S4GB Categorie:

Descriere

Într-o lume din ce în ce mai tehnologică, stick-urile usb personalizate sunt cadouri publicitare foarte apreciate. Din acest motiv, personalizarea unui stick usb cu un logo, o fotografie sau chiar o inscripție este o idee inedită pentru publicitate. În plus, stick-ul personalizat are un impact mai mare pentru clienții care lucrează la birou, nu numai pentru valoarea  sa, căci este un cadou tehnologic și extrem de util, ci și pentru că este un articol care poate fi folosit și în mediul personal.

Stick-urile usb personalizate cu ajutorul nostru pot fi instrumentul ideal pentru campania ta publicitară. În această societate digitalizată, stick-urile usb sunt un cadou promoțional ideal, indiferent dacă deții o companie sau o asociație. A oferi un stick usb personalizat îți permite promovarea mărcii pe o perioadă lungă de timp, datorită tehnologiei noastre de înaltă calitate. 

Designul stick-ului nostru este elegant, iar culoarea este gri. Capacitatea este de 4 GB. De asemenea, stick-ul are un capac metalic.