Pix metalic Parker

100,00 lei

Pentru orice neclaritate, ne puteți suna la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

SKU: PMP Categorii: ,

Descriere

Funcționale și elegante, pixurile metalice Parker sunt unul dintre cele mai tipice accesorii atunci când vine vorba de publicitatea companiilor sau dăruirea unui cadou inedit. Acest lucru se datorează versatilității sale, căci cine nu folosește un pix pe parcursul unei zile?

Dacă dorești să oferi o notă diferită pixurilor promoționale, alegerea potrivită este, fără îndoială, pixul metalic Parker. Prin eleganța sa, pixul metalic Parker reprezintă excelență. Acest tip de pix este ideal pentru personalizarea în folosul publicității companiei, căci marca va fi vizibilă, dar și ca dar pentru anumite ocazii speciale precum absolvirea, căci brandul Parker este cunoscut în întreaga lume și este considerat prestigios și elegant. Orice ai alege, oferirea unui pix Parker face ca personalizarea să ajungă la inima destinatarului.

În plus, pentru că pixul este un obiect de utilizare zilnică și universală, pixul metalic Parker este potrivit pentru toată lumea și în orice context. Dacă optezi pentru promovarea companiei, personalizează-l cu cu sigla, sloganul companiei. Dacă însă dorești să-l faci cadou, personalizează-l cu un mesaj emoționant sau cu numele destinatarului. 

La RaiMar, pixul metalic Parker este personalizat cu ajutorul celor mai moderne tehnici de imprimare și obținem un produs capabil să satisfacă toate gusturile și nevoile. Forma, stilul și materialul acestui pix indică eleganță și valoare.