Umbrelă

50,00 lei

Pentru detalii suplimentare, sunați la numărul de telefon 0743 334 225.

    • (maxim 128 Mo)
SKU: U Categorie:

Descriere

Indiferent de zona unde locuim, cu toții avem zile ploioase pe care dorim să le evităm. Din fericire, pentru acest inconvenient, există umbrele pentru a-ți proteja hainele sau coafura de umezeală. Fără îndoială, aceste obiecte la îndemână ocupă un loc în majoritatea caselor, mașinilor, dar funcția lor nu este pur și simplu de protejare împotriva umezelii. Pot fi, de asemenea, accesorii eficiente de publicitate.

Clienții și personalul apreciază deopotrivă umbrelele personalizate atunci când apare o furtună surpriză sau au nevoie de puțină protecție împotriva soarelui arzător. O umbrelă pe care să-ți imprimi sigla sau chiar sloganul companiei este o recompensă ideală pentru clienții fideli, dar și pentru angajați.  

Îți poți promova afacerea cu un efort minim cu ajutorul unei umbrele personalizate de RaiMar! Profită de faptul că majoritatea oamenilor sunt precauți și nu ies din casă fără umbrelă! Deci poți folosi acest obiect de zi cu zi pentru a-ți promova propria afacere.

Odată ce ți-ai personalizat umbrela, este timpul ca RaiMar să termine treaba, imprimându-ți designul folosind proceduri de ultimă generație. Apoi nu-ți rămâne decât să te bucuri că afacerea ta va deveni cunoscută!

Umbrela noastră este  fabricată din material sintetic.