Șapcă

30,00 lei

Pentru detalii suplimentare, sunați la numărul de telefon 0743 334 225.

    • (maxim 128 Mo)
SKU: S Categorie:

Descriere

A oferi clienților tăi o șapcă personalizată înseamnă să le oferi un obiect la modă, un accesoriu util și mereu apreciat. În plus, acest articol pe care îl poți oferi gratuit este un produs indispensabil pentru orice tip de client. Este versatil și poate fi oferit persoanelor de orice vârstă.

Mai mult, o șapcă personalizată oferită gratuit clienților este o garanție a valorii afacerii tale! Personalizarea unei șepci arată clienților tăi că acorzi o mare atenție atât calității, cât și detaliilor. În plus, persoanele care vor primi șapca personalizată cu logo-ul sau sloganul companiei tale o vor refolosi cu siguranță cu alte ocazii, în aer liber, pentru a se proteja de soare, iar acest lucru sporește expunerea și vizibilitatea companiei tale.

Pe șapca noastră personalizată cu cozoroc poți adăuga o fotografie sau un text specific, care va apărea direct pe material. Imprimarea unei fotografii sau unui text pe partea din față este vizibilă, fapt care îți va garanta succesul promovării afacerii tale.

De asemenea, puteți personaliza șapca pentru a o include ca parte a uniformei angajaților tăi.