Puzzle mic

30,00 lei

Pentru detalii suplimentare, sunați la numărul de telefon 0743 334 225.

    • (maxim 128 Mo)
SKU: PMC-1 Categorie:

Descriere

Distrează-te cu un puzzle personalizat și conturează-ți amintirile! Vrei să faci o noapte a jocurilor mai originală sau cauți o modalitate de a-i distra pe cei mici? Atunci, creează un puzzle unic și adaugă o notă de originalitate activităților tale cu ei!

Nu există o modalitate mai bună de a ține copiii ocupați decât cu puzzle-ul personalizat! Astfel le antrenezi memoria și le vei îmbunătăți abilitățile de concentrare, mai ales că îi poți pune să ghicească dinainte ce fotografie sau mesaj este ascuns în puzzle. Nu-ți mai rămâne decât să te bucuri de râsetele copiilor! Poți alege o fotografie de familie dintr-un loc care ți-a rămas în suflet sau poate una de la petrecerile copiilor tăi. Toată lumea se va distra reconstituind piesele fotografiei!

Creează un puzzle personalizat cu fotografia preferată, un mesaj special sau chiar un design distractiv. Apoi, RaiMar îți va tipări creația pe piese de carton rezistente și de înaltă calitate.

Cu RaiMar, transformarea fotografiei sau a mesajului preferat într-un puzzle este ușoară: trebuie doar să încarci fotografia sau mesajul și să aștepți ca puzzle-ul tău să fie livrat. La sosire, creația ta va fi gata să ofere zâmbete.

Un puzzle este mai mult decât un puzzle dacă îl personalizezi!