Pix foto

25,00 lei

Pentru detalii suplimentare, sunați la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • (maxim 128 Mo)
SKU: PF Categorie:

Descriere

Deși realitatea noastră este din ce în ce mai digitalizată, pixurile nu se demodează niciodată și au fost întotdeauna un instrument eficient pentru publicitate. Dacă ești în căutarea unui accesoriu gratuit perfect pentru o expoziție comercială, pentru a promova afacerea sau pentru a le oferi angajaților sau clienților fideli, un pix personalizat este elementul potrivit pentru tine! Ce modalitate mai bună de a face o impresie excelentă există, decât de a satisface nevoile clienților cu pixuri de înaltă calitate, personalizate cu numele sau sigla companiei tale?

Mai mult, un pix personalizat este un produs universal, potrivit pentru orice vârstă și folosit de toată lumea în viața de zi cu zi. Indiferent dacă este folosit pentru semnarea unor documente, pentru luarea notițelor, pixul personalizat este practic și util.

Pixul nostru blank este de înaltă calitate și are culoarea negru. De asemenea, poate fi personalizat adăugând o fotografie a companiei, datele de contact, logo-ul companiei, informații relevante privitoare la afacerea ta. Scopul nostru este de a garanta un rezultat precis și de durată, punând personalizarea în prim-plan. Creează-ți un pix personalizat pentru a-ți promova afacerea!

Și ține minte: pixul oferit gratuit este un bestseller consacrat în industria gadgeturilor de afaceri!