Publicat pe

Cum să organizezi cea mai tare petrecere de 1 Iunie

ziua copilului 1 iunie

ziua copilului 1 iunie

Cea mai mare bucurie a oamenilor sunt copiii. De cele mai multe ori, atunci când sunt întrebați care este cea mai mare realizare a vieții lor, majoritatea oamenilor spun: copilul. Tocmai de aceea, cum să nu îți dorești, ca părinte, să-i oferi cele mai frumoase amintiri ale copilăriei?

În zilele noastre, fiecare zi liberă este prilej de sărbătoare. 1 Iunie ne trimite cu gândul inclusiv pe cei mai mari la primii ani din viața noastră, la ceea ce ne puteau oferi părinții, la cât de multe lucruri ne lipseau, dar-cu toate acestea-cât de multe bucurii simțeam că aveam.

Lucrurile s-au schimbat, însă, copiii apreciază alte lucruri, iar cel mai potrivit dar pentru ei pare să fie o petrecere care să le serbeze zâmbetul copilăriei. Iată care este una dintre cele mai bune idei pentru a-i arăta copilului tău cât de mult îl apreciezi, dar care să-i întipărească în minte copilăria: o super-petrecere de Ziua Copilului! De ce anume ai nevoie? Îți spunem noi:

Invitația la petrecere

Invitația este ca o carte de vizită pentru copii. Este foarte important ca aceasta să fie colorată, să aibă o tematică, să aibă un mesaj prietenos și neapărat să poată fi transmisă atât copiilor, cât și părinților însoțitori. Dacă imaginea include și un personaj precum Elsa sau Ana, Minnie sau Eroii în pijamale, atunci deja prezența la petrecerea copilului tău este de 100%.

Tricouri personalizate pentru invitați

Dacă te hotărăști la o petrecere tematică, atunci ar fi bine să pregătești și o serie de tricouri personalizate pentru toți copiii. Cu siguranță, copiii se vor simți în largul lor dacă vor avea tricouri cu personajul preferat, cu un mesaj inscripționat de tipul „zâmbește!” sau „1 Iunie-Ziua Copilului” sau „Copilăria este a mea!”. Mai mult decât atât, tricoul poate fi purtat ulterior sau păstrat ca pe o amintire de neuitat.

Magneți de frigider

Dacă tot organizezi o petrecere, de ce să nu surpinzi în fotografii și cele mai frumoase momente? Și dacă tot faci asta, mai bine să alegi magneții de frigider: astfel, copiii invitați la petrecere pot pleca acasă cu un suvenir. Păstrează și tu câțiva sau realizează o serie de fotografii de familie! În ultima perioadă, avem tendința să păstrăm fotografiile în format digital. Dar cele mai frumoase amintiri merită mereu să fie reliefate și în format fizic, așa că… profită de ocazie!

Jucării personalizate

După petrecere, poți transpune câteva dintre poze în puzzle-uri personalizate, cu care să se joace copilul. Pe de o parte, poate realiza un puzzle-o activitate creativă și educativă, iar pe de altă parte-poate reconstitui unul dintre momentele dragi ale copilăriei. Le pot arăta prietenilor, se pot mândri cu ele și le pot păstra inclusiv ca amintire.

Album foto

Evident, toate amintirile trebuie păstrate în albumul dedicat petrecerii de 1 Iunie. Cu siguranță, peste 20 de ani copilul de astăzi va privi cu nostalgie la fotografiile din copilărie. Ce poate fi mai frumos decât să privească la o poză și să înțeleagă toate sacrificiile făcute de părinți pentru ca el să fie fericit? Ce poate fi mai frumos decât să înțealeagă în câteva secunde cât de mult este iubit?

Indiferent dacă petrecerea de 1 Iunie din copilărie se va mai repeta sau nu, el își va aminti mereu cu drag de cea mai tare petrecere personalizată organizată de părinți.