Mousepad pătrat

30,00 lei

Pentru detalii suplimentare, sunați la numărul de telefon 0743 334 225.

    • (maxim 128 Mo)
SKU: MpP Categorie:

Descriere

Și tu vrei să adaugi o notă personală în spațiul de lucru din birou? Cu un mousepad personalizat, conferi o notă de originalitate rapid și ușor! Începe-ți fiecare zi la birou cu un mousepad personalizat cu o fotografie de familie! Având aproape o poză cu persoanele dragi, te vei simți ca acasă. Mai mult, o astfel de fotografie emoționantă te-ar putea inspira pe parcursul zilei.

Cu toții petrecem prea mult timp în fața unui computer, dar cu un mousepad nu vei fi niciodată departe de cei dragi, dacă alegi o fotografie cu fețele lor zâmbindu-ți sub mouse. Cei mai mulți dintre noi lucrează într-un spațiu restrâns, dar asta nu înseamnă că nu putem aduce ceva din exterior.  

Când ai găsit fotografia potrivită de familie, adaug-o. Poți opta și pentru un text familial! Ne vom ocupa noi de restul: cu o imprimare colorată care nu se va estompa, superbul tău  mousepad personalizat va arăta grozav. 

Mousepad-ul nostru pătrat personalizat este ideal pentru orice tip de mouse. Are, de asemenea, o bază din cauciuc antiderapant, astfel încât să nu alunece pe birou și este moale la atingere.  

Clasicul mousepad pătrat este întotdeauna o alegere excelentă, mai ales atunci când vrei să-i ții aproape pe cei dragi!