Mouse-pad inimioară

30,00 lei

Pentru detalii suplimentare, sunați la numărul de telefon 0743 334 225.

    • (maxim 128 Mo)
SKU: MpP-1 Categorie:

Descriere

Te gândești la un cadou unic pentru persoana iubită? Un mousepad în formă de inimioară cu o fotografie cu voi doi este ideal pentru era tehnologiei! Acest mic accesoriu practic și funcțional oferă mouse-ului suportul necesar pentru ca partenerul tău să lucreze fără dificultate. În plus, are formă de inimioară! Cu cât mai romantic, cu atât mai bine.

Dacă persoana iubită petrecere mult timp în fața computerului și este iubitor de tehnologie, va fi recunoscător pentru un astfel de cadou romantic. În acest fel va avea ocazia să simtă emoții pozitive în spațiul unde lucrează, căci mousepad-ul în formă de inimioară este capabil să trezească gânduri pozitive.

Poți opta pentru a-l personaliza cu un mesaj în care să-i spui cât de mult îl iubești. Și această variantă îți permite să îi creezi emoții intense!
Mousepad-ul nostru personalizat în formă de inimioară este ideal pentru orice tip de mouse. Are, de asemenea, o bază din cauciuc antiderapant, astfel încât să nu alunece pe birou și este moale la atingere.