Tricou verde bărbați

60,00 lei

Pentru orice neclaritate, ne puteți suna la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • 0 lei
    • 20 lei
    • (maxim 128 Mo)
    • (maxim 128 Mo) 20 lei
SKU: TVB Categorie:

Descriere

Ești pădurar și vei sărbători curând Ziua Internațională a Pădurilor? Este un prilej de bucurie, iar cel mai frumos mod de a celebra această zi este să-ți personalizezi un tricou de culoare verde. Sau poate să-l dăruiești unui alt pădurar cu ocazia acestei zile.

Pădurarii sunt persoanele care au ca rol principal protejarea habitatului natural din păduri, iar Ziua Internațională a Pădurilor are ca scop celebrarea muncii pe care acești oameni o fac zi de zi în slujba naturii și a menținerii unui habitat natural sănătos.

Inspiră-te din natură și optează pentru o fotografie deosebită sau poți crea chiar tu un text despre natură. Orice ai alege, fii sigur că va arăta perfect pe fundalul verde al tricoului, mai ales că verdele este culoarea naturii.

Tricoul nostru este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni: de la mărimea S până la mărimea 5XL și este confecționat din 100% bumbac. De asemenea, este fabricat de Fruit of the Loom, unul dintre cei mai mari producători și vânzători de îmbrăcăminte.