Tricou portocaliu bărbați

60,00 lei

Pentru orice neclaritate, ne puteți suna la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • 0 lei
    • 20 lei
    • (maxim 128 Mo)
    • (maxim 128 Mo) 20 lei
SKU: TPB Categorie:

Descriere

Halloween-ul este ziua în care te afișezi cu ținuta pe care ai planificat-o de luni de zile. Dar ce ai zice dacă ai expune un tricou personalizat și ingenios? Cu fotografii înfricoșătoare, amuzante sau pur și simplu create cu pricepere, atenția la detalii este foarte importantă. 

Indiferent dacă vei vrea să faci un maraton de filme de groază, să plănuiești o petrecere cu un decor excepțional sau să-ți însoțești copilul la colindat, o modalitate ca distracția să capete amploare este să-ți asiguri o ținută de invidiat. Și cum altfel, dacă nu cu un tricou portocaliu, personalizat și gândit chiar de tine?

Tricoul, confecționat din 100% bumbac moale, asigură respirabilitate și confort în momentul purtării. Lejeritatea este sporită de croiala regulată a modelului, garantând, în același timp, libertate de mișcare. 

Tricoul nostru este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni: de la mărimea S până la mărimea 5XL și este confecționat din 100% bumbac. De asemenea, este fabricat de Fruit of the Loom, unul dintre cei mai mari producători și vânzători de îmbrăcăminte.