Toți bărbații adoră fotbalul! Te numeri printre ei? Dacă da, arată-ți spiritul fotbalistic prin propriul model de tricou personalizat! Se ocupă RaiMar de restul, folosind tehnologii de ultimă generație pentru a atinge standarde înalte de calitate și pentru ca tricoul tău să arate impecabil.

Dacă ești pasionat de fotbal și ai o echipă pe care o susții, RaiMar dorește să te ajute ca tu să îți sprijini echipa de fotbal favorită! Obiectivul nostru este să îți asigurăm zâmbetul atunci când îmbraci tricoul nostru pe stadion. Tot ce ai de făcut este să selectezi din telefon/tabletă sau computer o fotografie cu echipa de fotbal favorită și să o încarci sau să adaugi textul cu ajutorul căruia dorești să-ți creezi propriul tricou original. 

Tricoul este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni: de la mărimea S până la mărimea 5XL și este fabricat de Fruit of the Loom, unul dintre cei mai mari producători și vânzători de îmbrăcăminte.

Tricoul nostru este confecționat din 100% bumbac, care lasă pielea să respire. Tricoul prezintă  mâneci scurte, croială regulată și guler rotund, fapt ce garantează confort pe durata purtării. 

Bucură-te de fotbal cu RaiMar!

Greutate 0,200 kg
Dimensiuni 20 × 20 × 5 cm