Tricou gri bărbați

60,00 lei

Pentru orice neclaritate, ne puteți suna la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • 0 lei
    • 20 lei
    • (maxim 128 Mo)
    • (maxim 128 Mo) 20 lei
SKU: TGrB Categorie:

Descriere

Ești medic dentist și vei sărbători curând Ziua Internațională a Zâmbetului? Este un prilej de bucurie și veselie, iar cel mai frumos mod de a celebra această zi este să-ți personalizezi un tricou. Sau poate să dăruiești unul cu ocazia acestei zile.

Zâmbetul este un simbol al plăcerii, fericirii, dar și al amuzamentului, deci merită să fie sărbătorit îndeosebi de medicii dentiști. Și cum altfel, dacă nu adăugând o fotografie în care zâmbești? Sau poate un text cu ajutorul căruia să-i motivezi pe ceilalți să meargă la dentist. Oricum ți-ai imagina un tricou personalizat, RaiMar folosește tehnologie de ultimă generație pentru ca tricoul tău să arate perfect.

Tricoul este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni: de la mărimea S până la mărimea 5XL și este fabricat de Fruit of the Loom, unul dintre cei mai mari producători și vânzători de îmbrăcăminte.

Tricoul nostru este confecționat din 100% bumbac, care lasă pielea să respire. Tricoul prezintă  mâneci scurte, croială regulată și guler rotund, fapt ce garantează confort pe durata purtării.