În viața tumultuoasă de astăzi, a rămâne conectat cu cei dragi este din ce în ce mai greu. Cu toate acestea, a devenit foarte dificil să avem timp de petrecut cu oamenii dragi. Programele încărcate ne-au afectat șansele de a petrece timp de calitate și fizic cu persoanele dragi sufletelor noastre.

De aceea, reuniunile de familie fac din acest eveniment unul cu adevărat special!  Luarea unei pauze de la responsabilitatea profesională și bucuria de a fi împreună cu cei apropiați este un eveniment pe care ne-ar plăcea să-l sărbătorim. Nimic mai simplu cu RaiMar! Ce ar putea fi mai frumos decât un tricou personalizat într-o tematică distractivă? Nu uita, toți membrii familiei trebuie să îmbrace un tricou personalizat! Distracția este garantată!

Tricoul nostru este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni: de la mărimea XXS până la mărimea XXXL și este confecționat din 100% bumbac, fapt ce asigură libertate de mișcare, precum și confort. De asemenea, tricoul este fabricat de Fruit of the Loom, unul dintre cei mai mari producători și vânzători de îmbrăcăminte.

Greutate 0,200 kg
Dimensiuni 20 × 20 × 5 cm