Tricou galben bărbați

60,00 lei

Pentru orice neclaritate, ne puteți suna la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • 0 lei
    • 20 lei
    • (maxim 128 Mo)
    • (maxim 128 Mo) 20 lei
SKU: TGB Categorie:

Descriere

Ai un eveniment personal și vrei să-l faci să devină memorabil? RaiMar este soluția ideală pentru a-ți transforma un tricou galben obișnuit într-unul personalizat. 

A termina școala și a-ți lua rămas bun de la prieteni este unul dintre cele mai tulburătoare momente. Dar reuniunile de clasă sunt cel mai bun mod de a te reîntâlni cu prietenii din adolescență. Pentru că reuniunea de clasă nu are loc mereu, să îmbrăcați cu toții tricouri personalizate este cea mai bună modalitate de a o face memorabilă. Puteți opta pentru o fotografie împreună sau un text care vă descrie cel mai bine prietenia.

Adunați-vă, veniți cu  idei amuzante în ceea ce privește personalizarea și purtați aceste tricouri la eveniment! Luați în considerare încorporarea siglei școlii voastre, a culorilor sale sau, de ce nu, a fotografiei de banchet! 

De ce culoarea galben? Pentru că simbolizează cel mai bine optimismul. Deci, alege acest tricou galben și personalizează-l împreună cu foștii colegi!

Tricoul nostru este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni: de la mărimea S până la mărimea 5XL și este confecționat din 100% bumbac. De asemenea, este fabricat de Fruit of the Loom, unul dintre cei mai mari producători și vânzători de îmbrăcăminte.