Tricou bleu bărbați

60,00 lei

Pentru orice neclaritate, ne puteți suna la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • 0 lei
    • 20 lei
    • (maxim 128 Mo)
    • (maxim 128 Mo) 20 lei
SKU: TBB Categorie:

Descriere

Cum poți imortaliza mai frumos momentul când copilul tău devine major? Desigur, dăruindu-i un produs pe care îl va ține minte toată viața. RaiMar te ajută în acest sens, căci un tricou bleu inspiră încredere: încrederea părintelui că propriul copil își va începe viața de adult cu mult curaj.

Nimic nu este mai frumos decât să-i inspiri încredere copilului tău. Deci ce ai zice dacă i-ai oferi în dar un tricou personalizat chiar de tine? Îl poți individualiza cu un text special sau cu o fotografie care reprezintă o amintire deosebită cu tine și copilul tău!

Este simplu: trebuie doar să selectezi din telefon/tabletă sau computer o fotografie cu voi și să o încarci sau să adaugi textul cu ajutorul căruia dorești să-i arăți adolescentului tău că este lumea ta. Apoi, RaiMar îți va imprima capodopera pe partea din față a tricoului (sau chiar pe ambele părți) cu mare atenție și folosind cele mai frumoase culori. 

Tricoul, confecționat din 100% bumbac moale, asigură respirabilitate și confort în momentul purtării. Lejeritatea este sporită de croiala regulată a modelului, garantând, în același timp, libertate de mișcare. 

Tricoul nostru este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni: de la mărimea S până la mărimea 5XL și este confecționat din 100% bumbac. De asemenea, este fabricat de Fruit of the Loom, unul dintre cei mai mari producători și vânzători de îmbrăcăminte.