Tricou alb bărbați

45,00 lei

Pentru orice neclaritate, ne puteți suna la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • 0 lei
    • 20 lei
    • (maxim 128 Mo)
    • (maxim 128 Mo) 20 lei
SKU: TAB Categorie:

Descriere

Personalizarea este o modalitate excelentă de a face un tricou alb să pară mai interesant și, de asemenea, unic. Dar ce faci atunci când apare un moment special în viața unei persoane dragi? De exemplu, când un bărbat din viața ta devine tătic? Căci, evident, cu toții ne dorim tot ce este mai bun pentru cei dragi. Nimic mai simplu: a-l vedea zâmbind pe viitorul tătic este foarte ușor cu RaiMar. 

Este prima „Ziua Tatălui” a celui mai bun prieten al tău anul acesta? Sau poate fratele tău tocmai a devenit tătic și așteaptă cu nerăbdare momentele tată-fiu? De ce să nu-l surprinzi pe proaspătul tătic cu un tricou personalizat? Poți chiar să creezi un desen și să incluzi numele și/sau fotografia copilului pe tricou. Cu siguranță acesta va fi un cadou unic, căci RaiMar îți poate transforma un tricou alb simplu într-unul creativ și original. 

Oferim garanție a calității și îi transformăm oricărui tătic un tricou obișnuit într-un tricou alb inedit la un preț accesibil. Personalizarea acestui tricou este o modalitate ușoară, căci trebuie doar să selectezi din telefon/tabletă sau computer o fotografie și să o încarci sau să adaugi textul cu ajutorul căruia dorești să faci tricou remarcabil. Apoi, RaiMar vă va imprima capodopera pe partea din față a tricoului (sau chiar pe ambele părți) cu mare atenție și folosind cele mai frumoase culori, dar și cu multă dragoste. 

Tricoul nostru este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni: de la mărimea S până la mărimea 5XL și este confecționat din 100% bumbac. De asemenea, este fabricat de Fruit of the Loom, unul dintre cei mai mari producători și vânzători de îmbrăcăminte.

Sărbătorește-ți tăticul cu RaiMar!