Înveselește-ți bucătăria cu un magnet de frigider personalizat! Cu RaiMar, frigiderul tău nu va fi întrebuințat doar pentru a păstra mâncarea, ci și pentru a-ți distra familia! Poți transforma un magnet într-un mesaj motivațional pentru întreaga familie ca, atunci când se pregătesc pentru locul de muncă sau pentru școală, să își schimbe starea de spirit.

De asemenea, o altă utilizare pentru un magnet de frigider este să-l transformi în fotografii. Poți crea câte un magnet pentru fiecare membru al familiei, personalizându-l cu o fotografie a fiecăruia. Magneții-fotografii au potențial și, pe măsură ce decorul frigiderului devine original, vei ști că ai avut o mare contribuție. Scopul tău este să-ți transformi propriul frigider într-unul distractiv, amuzant și motivațional. 

De asemenea, frigiderul este folosit de toți cei din casă. Deci, fă-i o bucurie mamei când va ajunge acasă de la serviciu, căci sigur are nevoie de un zâmbet. Sau schimbă-i tatălui starea de spirit atunci când se simte trist sau obosit! 

Indiferent ce ai alege, RaiMar se ocupă de restul!

Acest magnet prezintă dimensiunea 10*15 cm.