Cristal

120,00 lei

Pentru detalii suplimentare, sunați la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • (maxim 1 Go)
SKU: Cr Categorie:

Descriere

Există obiecte care conțin o eleganță aparte, dar în același timp sunt simple, naturale și capabile să ajungă direct la inimă. Un astfel de exemplu este cristalul personalizat

Cristalul, prin transparența și strălucirea sa, oferă o eleganță deosebită în orice zonă ar fi așezat: pe birou, pe mobila din casă, la locul de muncă, pe noptieră. Cristalul personalizat arată perfect și așezat la intrarea în casă, căci oferă un sentiment de căldură și are un impact vizual. El poate fi personalizat atât cu o fotografie de suflet, cât și cu un mesaj emoționant.

Un cristal personalizat poate fi folosit și ca trofeu la sfârșitul unei competiții, fiind un premiu estetic și elegant. De asemenea, un astfel de premiu extinde vizibilitatea concursului. 

Poți alege un astfel de cristal personalizat și dacă deții un bar sau un restaurant. Îl așezi la intrare sau pe tejghea, ca piesă centrală de decor și oferi un aspect rafinat restaurantului sau barului tău. 

Tot ce trebuie să faci este să alegi o fotografie sau un text și noi îți vom personaliza cristalul în culori intense, vii și vom fi atenți la fiecare detaliu.

Cristalul nostru prezintă dimensiunea 9/13 cm.