De câte ori ți s-a întâmplat, în copilărie, să îți păstrezi economiile timp îndelungat și apoi să-ți cumperi un cadou frumos cu ajutorul lor? Ei bine, una dintre cele mai frumoase și, în același timp, constructive modalități de a-i face pe copiii tăi să învețe valoarea banilor este reprezentată de pușculițe.

Economisirea banilor este o abilitate valoroasă pe care o învățăm încă de la o vârstă fragedă. Încurajează-i pe micuții tăi să înceapă să economisească bani cu o pușculiță personalizată. Poți imprima pe partea din față a pușculiței o fotografie cu cel mic sau un mesaj, un motto, un citat cu ajutorul căruia să-l încurajezi să facă economii. Sau poți chiar să-i scrii numele pe pușculiță. O pușculiță personalizată cu numele copilului tău va fi ceva de prețuit pentru totdeauna.

Pușculița RaiMar este fabricată din ceramică de înaltă calitate și este disponibilă în variantă de culoare albă. Are o mică deschizătură în partea de sus, unde poți introduce monede sau bancnote și în partea de jos are un dop de plastic pentru a extrage banii în orice moment, dacă preferi să nu o spargi.

Greutate 0,250 kg
Dimensiuni 20 × 10 × 20 cm