Promovează-ți afacerea cu o cană personalizată! O cană personalizată cu sloganul companiei tale sau cu sigla ei este un produs popular în rândul antreprenorilor. Majoritatea aleg să ofere gratuit căni personalizate, cu ajutorul cărora transmit mesajul companiei lor.

Utilă, practică și ideală ca instrument de marketing, o cană personalizată va fi de mare succes în afacerea ta. Acest lucru se datorează faptului că o cană are multiple utilizări, fiind unul dintre cele mai interesante articole de oferit gratuit: pe lângă utilizarea lor obișnuită, pot fi folosite și ca suporturi originale pentru birou, ca suporturi pentru machiaj sau chiar ca vaze decorative pentru plantele de mici dimensiuni.

Cănile personalizate în folosul companiei tale, prin urmare, sunt depozitate în spații de obicei vizibile și, în consecință, logo-ul, fraza, sloganul sau imaginea imprimată pe ele vor avea, de asemenea, multă vizibilitate.

În ceea ce privește materialul, cana noastră este fabricată din ceramică albă de înaltă calitate și va rămâne neschimbată după spălare. Cana este livrată într-o cutie individuală pentru a evita spargerea și pentru a ne asigura că ajunge la destinatar în stare perfectă.

 

Greutate 0,250 kg
Dimensiuni 20 × 10 × 20 cm