Fă o bucurie cu o cană personalizată! Pentru a arăta oamenilor cât de mult îi iubești, o cană personalizată este perfectă, căci cu ajutorul ei le poți demonstra dragostea și sprijinul tău.

O cană personalizată îi bucură pe cei care o creează, dar și pe cei care o primesc. Oricare ar fi cazul, o astfel de cană creată din suflet va arăta grozav pe biroul persoanei dragi ție, la locul său de muncă sau pe masa din bucătărie. Cana personalizată este considerată cel mai funcțional și util gadget. Așadar, cu o fotografie sau cu un text specific, cel ce o va primi va fi foarte încântat!

Mai mult, destinatarul cănii personalizate își va începe ziua cu un zâmbet la micul dejun și chiar cu pozitivism, dacă alegi să-i transmiți un mesaj. În fiecare zi își va aminti cât de norocos este că exiști în viața sa și se va simți cea mai specială persoană din lume, lucru care îi va oferi multă forță pentru a-și înfrunta ziua, oricât de grea ar fi.

În ceea ce privește materialul, cana noastră este fabricată din ceramică albă de înaltă calitate și va rămâne neschimbată după spălare. Cana este livrată într-o cutie individuală pentru a evita spargerea și pentru a ne asigura că ajunge la destinatar în stare perfectă.

Greutate 0,250 kg
Dimensiuni 20 × 10 × 20 cm