Breloc din plastic

25,00 lei

În stoc

    • (maxim 128 Mo)
SKU: BP Categorie:

Descriere

Brelocul personalizat este unul dintre cele mai populare articole de pe piața gadgeturilor, mai ales că oricine are un set de chei pe care fie îl ține în buzunare sau poșetă, îl duce la birou, în mașină și acasă. Este un obiect de utilizare zilnică și, prin urmare, este o idee de cadou inedită pentru a-ți promova afacerea, evenimentul sau chiar campaniile publicitare. Dar cum este posibil să creezi un breloc personalizat unic, care să iasă în evidență printre toate produsele de pe piață? Este foarte simplu, căci RaiMar îți oferă un breloc din plastic de cea mai înaltă calitate. 

Fie că optezi pentru brelocul în formă de inimioară, pentru cel în formă de cerc sau pentru cel în formă de dreptunghi, el oferă o notă inedită și originală dacă îl personalizezi exact cum îți dorești! Adaugă o fotografie sau un text specific pentru un breloc cu adevărat unic. Adaugă și puțină fantezie și puțin rafinament și bucură-te de noul tău breloc personalizat!

Brelocurile noastre sunt fabricate din plastic și sunt rezistente la apă. Pot fi personalizate pe partea din față și sunt ideale pentru a le transporta. 
Produsul va fi personalizat cu aceeași imagine față-verso.