Breloc metalic

35,00 lei

Pentru detalii suplimentare, sunați la numărul de telefon 0743 334 225.

În stoc

    • (maxim 128 Mo)
    • (maxim 128 Mo) 15 lei
SKU: BM Categorie:

Descriere

Nu există nimic mai interesant decât includerea brelocurilor metalice ca elemente vedetă pentru a promova compania dumneavoastră!

Aceste cadouri mici, dar extrem de eficiente, sunt esențiale atunci când vine vorba de promovarea companiei chiar și în cel mai îndepărtat loc. Sunt accesorii practice și extrem de utile, destinate unui public extrem de larg. Oricine va aprecia primirea unui breloc metalic de calitate pentru a-l atașa cheilor de la mașină, de la casă sau de la birou.  

Brelocul metalic arată, de asemenea, minunat ca accesoriu pentru fermoarul rucsacului sau a genții tale, căci îi conferă o notă tinerească și diferită. În ceea ce privește personalizarea, poți opta pentru a scrie informațiile tale de contact în caz de pierdere. Oricum ți-ai imagina brelocul metalic, personalizarea îi va da o notă diferită!

Brelocul nostru este fabricat din metal și poate fi personalizat atât pe fața acestuia, cât și pe spate, printr-o fotografie sau printr-un text specific. Garantăm imprimare de înaltă calitate.