Publicat pe

8 tips-uri pentru petrecerea burlăcițelor

Tricou "bride to be"

Cred că fiecare a participat măcar o dată la o petrecere a burlăcițelor, fie în calitate de prietenă a miresei, fie în calitate de nașă sau chiar de mireasă. Cel mai probabil că deznodământul a fost unul emoționant și frumos, însă cât de dificil a fost de organizat? Vă mai amintiți?

Tricou "bride to be"

Ce bine ar fi fost ca cineva să vă îndrume și să spună pas cu pas ce anume trebuie să faceți, ce loc este mai potrivit sau ce număr de persoane ar fi bine să participe la petrecere.

 

Mai jos veți găsi o listă cu cele mai importante 10 lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a organiza o astfel de petrecere:

1. Care este data nunții

Cel mai potrivit ar fi ca petrecerea burlăcițelor să aibă loc în săptămâna nunții. Tocmai de aceea, este important de știut data, dar și orașul în care se organizează: dacă are loc în alt oraș și mireasa pleacă înainte de nuntă, poate că ar trebui ca data petrecerii burlăcițelor să fie devansată.

2. Ce pasiuni are mireasa

Dacă mireasa este pasionată de cosmetice, de exemplu, ar fi frumos să organizați petrecerea într-un spa. Dacă îi place să danseze, cel mai potrivit ar fi un club sau un pub. Cunosc fete care au organizat petrecerea burlăcițelor la piscină chiar.

3. Ce zodie este mireasa

În funcție de zodia în care s-a născut, puteți organiza o petrecere tematică, cu elemente care să-i releve zodia sau chiar pesonalitatea.

4. Cât de permisivă este mireasa

Știind care sunt limitele, poți aduce sau nu un dansator, ca surpriză pentru viitoarea femeie căsătorită.

5. Cum va fi vremea

În funcție de aceasta, poți organiza petrecerea în interior sau în exterior.

6. Câte persoane vor participa

Este nevoie să știi câte persoane vor participa pentru a face comanda de tricouri personalizate pentru burlăcițe. De asemenea, este important de știut dacă va participa sau nu nașa și/ sau domnișoara de onoare pentru a personaliza respectivele tricouri cu mesaje originale.

7. Care este bugetul

Trebuie calculate toate activitățile ce presupun costuri pentru a calcula bugetul total și pentru a împărtăși tuturor burlăcițelor participante. Este important de știut acest lucru dinainte, pentru a fi pregătite.

8. Ce cadou își dorește mireasa

În afară de petrecerea propriu-zisă, se obișnuiește să se cumpere și un cadou miresei, care este oferit în seara de petrecere. Una dintre burlăcițe trebuie să adune bănuți și să cumpere un cadou personalizat sau nu, dar care să semnifice trecerea de la burlăciță la femeie măritată.

 

Dacă toate aceste lucruri vor fi puse la punct, indiferent de cât de stresată va fi mireasa (având în vedere că urmează cel mai emoționant moment din viața ei de până atunci), cu siguranță petrecerea burlăcițelor va fi una de succes. De aceea, adună cu grijă informațiile, pune-le pe hârtie și organizează cea mai tare petrecere a burlăcițelor!