Publicat pe

Ce oferi de Paște? 4 idei de cadouri de Iepuraș  

cadou paste

În acest an, luna aprilie aduce un nou prilej de sărbătoare: Paștele. Preparate culinare care îți duc în ispită simțurile, momente plăcute petrecute alături de familie și de prieteni și poate chiar o mică escapadă departe de rutina de zi cu zi sunt ingredientele unui Paște memorabil. Există multe tradiții și obiceiuri de Paște la români, iar printre cele mai importante se numără încondeierea și ciocnirea ouălor. Totuși, pentru ca atmosfera să fie întregită, din toată aceste poveste magică nu trebuie să lipsească nici cadourile.

Nu ai suficientă inspirație pentru a-i surprinde pe cei dragi? Iată 4 idei de cadouri pentru Paști numai bune de oferit!

 

  • Cadoul ideal pentru oricine: Tricourile personalizate

 

Sursă: https://raimar-personalization.ro/cadouri-personalizate-de-iepuras/tricou-alb-paste/

 

De pe lista de cadouri de Paște din acest an nu ar trebui să lipsească tricourile personalizate. Deși ai fi tentat să crezi că aceasta nu este tocmai cea mai inspirată idee, trebuie să știi că în realitate, un tricou personalizat este un cadou perfect indiferent de destinatar. Având în vedere că vorbim despre un obiect vestimentar foarte versatil, prezentând în garderoba oricui, nu vei da greș alegând un astfel de dar. Poți personaliza tricourile preferate cu ajutorul nostru, alegând culoarea, măsura și modelul acestuia și un mesaj care ți se pare potrivit!

 

  • Un dar corporate elegant: Pixurile

 

Sursă foto: https://raimar-personalization.ro/servicii-gravura/pix-metalic-parker/

Paștele este o ocazie propice pentru a consolida relațiile de afaceri sau pur și simplu pentru a-ți exprima aprecierea față de colegii de la birou. Așadar, vei avea nevoie și în acest caz de puțină inspirație pentru alegerea darurilor ideale de Iepuraș.

Noi îți propunem să optezi pentru un cadou pe cât de practic și util, pe atât de elegant: un pix personalizat pe gustul celui sau celei ce urmează să-l primească. Un pix metalic Parker inscripționat cu numele destinatarului cadoului poate fi un cadou corporate potrivit în orice ocazie!

 

  • Cadourile practice: Cănile cu mesaje

 

Consideri că darurile practice sunt cele mai utile? Pe lista de cadouri pentru Paște se regăsesc oameni dragi care au o personalitate pragmatică? Atunci ar trebui să alegi un cadou care să li se potrivească: o cană cu desene sau mesaje, care să le amintească de tine ori de câte ori servesc cafeaua sau ceaiul de dimineață. Pe site-ul nostru ai la dispoziție o colecție variată de cani din care poți alege: căni cu mâner inimioară, căni-pușculiță, căni termosensibile, modele simple sau colorate.

 

  • Cadouri pentru pasionații de IT: Mouse-pad-urile

 

Cu toții iubim tehnologia pentru că ne ușurează viață și ne asigură entertaimentul. Dacă ai și un prieten, un coleg, sau poate chiar o persoană mai apropiată care adoră tot ceea însemnă ultimele tehnologii, atunci noi știm care este cadoul perfect: Un mouse-pad pe care să îl personalizezi astfel încât să aducă zâmbetul pe buze persoanei în cauză. Alege un mouse-pad în formă de inimă pentru persoana iubită ori chiar pentru copii, sau unul cu design pătrat pentru colegi și prieteni.

Te așteptăm să descoperi colecțiile noastre de cadouri amuzante pentru cei mici și cei mari, indiferent de ocazie!